Wouter & Natalja

Natalja en Wouter wonen op een wel heel bijzondere plek in Amsterdam. Ze wonen op een woonboot. Ik vind het altijd leuk om iets persoonlijks in de locatie van de shoot te zien. Hun woonboot lag echter iets te ver van de andere fotolocatie en de locatie van de plechtigheid. Dus ben ik in de dagen voorafgaand aan de bruiloft er op uit getrokken om aan woonbooteigenaren in de binnenstad te vragen of ik op hun boot foto’s zou mogen maken van het bruidspaar op hun grote dag. Zo heb ik uiteindelijk een hele mooie reportage kunnen maken op de Amsterdamse grachten, in een portiekje en op een echte Amsterdamse woonboot.

De plechtigheid was in het West-Indisch Huis bij de Haarlemmerstraat. Dit was overigens ook een hele mooie locatie. Het is een heel historisch pand met een prachtige binnenplaats. Het wordt tegenwoordig verhuurt voor trouwerijen en recepties. De receptie is hier dus ook gegeven. Het resulteerde in een hele mooie groepsfoto op het binnenplaatsje, terwijl ik op de eerste verdieping vanuit een raam stond te fotograferen.

Dit was overigens de eerste bruiloft waarbij ik alles op de fiets heb gedaan. Ik woon namelijk zelf ook in binnenstad, en het stel maakte geen gebruik van een trouwauto, maar van de taxi!
Andere trouwreportages: